KOTISIVU KANSIKUVA (1)

Olen vuonna 1974 syntynyt kaupunkiaktiivi Helsingin Oulunkylästä. Olen tietokirjailija, toimittaja ja kulttuurialan yrittäjä. Kirjailijana ja toimittajana olen keskittynyt Helsingin paikallisaiheisiin ja paikalliseen historiaan. Vedän myös opastettuja kaupunkikävelyjä ja järjestän Helsingin kävelyfestivaalia.


Vapaa-aikani kuluu museoissa, luontoretkillä, kuntoillessa, teatterissa tai kirjojen parissa. Paikallisen kulttuurin tukeminen sekä Helsingin historian ja luonnon säilyttäminen on minulle sydämen asia.

Kesiä vietän pienessä kesämajassani Vanhankaupunginlahdella Kivinokassa - ilman sähköä ja lämmintä vettä. Olen ollut vuosikausia aktiivi Kivinokassa ja keskeisesti mukana taistelussa Kivinokan säilyttämisen puolesta. Se taistelu voitettiin. Kaupunki tarvitsee vehreitä keitaita, joissa ihmiset voivat rauhoittua ja rentoutua. Kivinokan kautta myös tiedän, miten vaikeaa kaupunkiosayhdistysten ja kaupungin välinen toiminta voi olla. Sitä pitää sujuvoittaa. 


Olen kahden kouluikäisen lapsen isä ja tunnen suomalaisen päivähoito ja -koulujärjestelmän niin hyvine kuin huonoine puolineen. Ryhmäkoot ovat suuret ja erityisopetuksen tarve valtava.


Äänestä minua, jos koet seuraavat teemat tärkeiksi: #kulttuuri #luonto #historia #lapsetjanuoret #köyhyydentorjunta #kohtuuhintainenasuminen #yrittäjyys


Yhteystiedot: 

info (at) paulijokinen.fi

044-5242520